REGISTRACE ZDARMA

21.11.2011 16:29

Je mou milou povinností Vás upozornit na skvělou AKCI, která již probíhá a to
!!! AKCE REGISTRACE ZDARMA !!!

Noví distribotuři / registrovaní členové OKG, kteří se registrovali a budou registrovat v období od 1.11.2011 do 31.1.2012 mají možnost při jednorázovém nákupu v měsíci registrace získat registrační poplatek 200,- ZPĚT !!! a mít tak REGISTRACI ZDARMA!!!
Stačí udělat v měsíci registrace jednorázový !!! nákup v hodnotě 150 bodů!!! a firma Vám vrátí poplatek za registraci ZPĚT !!!

Členové, kteří se už registrovali v listopadu a udělali nákup za "pár" bodů, mají možnost si pouze v měsíci listopad DOKOUPIT produkty do hodnoty 150 bodů - body za nákupy v měsíci listopad se jim sečtou.
V měsících prosinec a leden budou už nutné jednorázové nákupy k dosažení na tuto AKCI.

Registrační poplatek bude vrácen vždy v následujícím měsíci po uzávěrce, aby bylo zřejmé, že objednávka byla také uhrazena.

VÝHODY AKCE:

- při jednorázovém nákupu 150b získáváte zpět registrační poplatek 200,-
- máte nárok také na provize ze svého vlastního nákupu (bodová hranice pro získání provizí ze svých nákupů je už od 100 bodů)
- máte nárok na vyšší školení - určené pro Aktivní partnery
- body se Vám začínají kumulovat a můžete tak získat vyšší procento provizí ze svých nákupů
- můžete si nakoupit produkty například pro Vaši rodinu jako dárky pod vánoční stromeček - DARUJTE na VÁNOCE ZDRAVÍ
-  
aktivním distributorům nabízí možnost rozšířit rychlým způsobem svůj tým  DEJTE VĚDĚT O TÉTO AKCI SVÝM POTENCIONÁLNÍM SPOLUPRACOVNÍKŮM ale také ZÁKAZNÍKŮM - i oni mají možnost šetřit svou vlastní kapsu :o)

!!! VYUŽIJTE TUTO JEDINEČNOU AKCI !!!